Afbeelding van verlichting - Geelen

Waarom extra event support?

Onze aanvullende event support biedt voor organisatoren heel wat voordelen. Zo moeten ze slechts met één leverancier praktische afspraken maken voor levering, opbouw en afbraak. Hierdoor daalt de organisatielast en vermindert de kans op fouten.

Door het combineren van geluids- en lichttechnieken met andere huurmaterialen besparen organisatoren op transportkosten. Wij beschikken bovendien over veelzijdige technici die meerdere opdrachten met elkaar kunnen combineren.

Ontdek ons gamma aan huurmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan huurmaterialen voor elk event.

  • Denk daarbij aan HERAS hekken, statafels met stretchdoeken, barkrukken, stoelen,….
  • Daarnaast hebben we aanhangwagens en containers voor koeling of diepvries.
  • Ook warmeluchtblazers voor tentverwarming of mobiele airconditioning zit in ons verhuurgamma.
Bekijk hier het overzicht van onze huurmaterialen
Afbeelding van verlichting - Geelen

Specialisten in elektriciteit en verwarming

Dankzij onze inbedding in de Bumaco Group beschikken wij binnen onze bedrijvengroep over verwarmingsspecialisten en ervaren elektriciens.

Organisatoren kunnen op deze experts rekenen voor uiteenlopende installatieopdrachten op events. Onze vakmensen gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Freelance tot je dienst!

Kamp je met een acuut personeelstekort? Dringend een specialist in geluid of licht nodig? Ook freelance staan onze geluids- en lichttechnici tot je dienst. Wij zijn 24/24 uur bereikbaar. Als onze agenda het toelaat, helpen we je graag uit de nood.

Wanneer nodig combineren onze technici de freelance opdracht met het leveren van extra geluids- en lichtmateriaal. Wij werken op freelance basis voor concertorganisatoren, muziekgroepen, andere licht- en geluidsfirma's,….

Ook de volledige aankleding van je event

In combinatie met onze all-in service voor lichttechnieken kunnen we ook de volledige aankleding van je event bezorgen. Wij transformeren de eventlocatie en zorgen voor de beoogde beleving in het gewenste thema. Op maat werken we een uniek totaalconcept uit met belichting, pipe & draping, kunstgroen en ander decoratiemateriaal.

Enkele realisaties voor event support

Meer realisaties