Een geluidssysteem op maat van jouw event

Welke installatie op een event de beoogde geluidskwaliteit levert en de gewenste functies invult, hangt af van talrijke factoren.

Geluidskwaliteiten of -gebreken

Naast het concept, het verwachte aantal aanwezigen en het inhoudelijk programma van het event speelt ook de locatie een belangrijke rol. Elke ruimte — feestzaal, tent of outdoor — heeft andere geluidskwaliteiten of -gebreken.

Nauwgezette analyse

Wij analyseren nauwgezet alle verwachtingen, technische vereisten en de locatie. Op basis hiervan werken we op maat een gedetailleerd concept uit voor de geluidstechnieken.

Alle componenten

Deze totaaloplossing omvat alle componenten voor een geluidsinstallatie die uitmunt in betrouwbaarheid én op elk moment de beoogde geluidskwaliteit levert. Denk daarbij aan monitoren, frontsysteem, microfoons, mixtafels, versterkers, geluidsboxen,…. Voortdurend investeren wij in de uitbouw en vernieuwing van onze geavanceerde geluidssystemen.

Afbeelding van geluid - Lightful Event Solutions

Altijd paraat tijdens het event

Wij zorgen niet alleen voor het plaatsen en afbreken van de volledige geluidsinstallatie, ook tijdens het event kan je op ons rekenen.

Zo hebben wij ervaren geluidstechnici in huis om de mixing te verzorgen. In elk geval blijven we tijdens de volledige duur van het event ter plaatse als systeemtechnieker, zodat we meteen kunnen ingrijpen bij technische problemen.

Naast geluid ook beeld nodig?

Naast geluid ook beelden nodig? Ook dan zorgen wij voor een gepaste oplossing met een LED-scherm, LED-wall, televisieschermen of andere audiovisuele installatie. Elke beeldtoepassing binnen of buiten is mogelijk. Ook voor onze beeldoplossingen starten we eerst met een gedegen analyse van de verwachtingen en technische vereisten. Vervolgens stellen we een gepaste installatie voor.

Afbeelding van scherm - Lightful Event Solutions

Enkele realisaties voor geluid

Meer realisaties