Afbeelding van licht - Lightful Event Solutions

Op welke events brengen wij licht?

Wij verzorgen de verlichting op elk soort event: van een exclusief trouwfeest of bedrijfsevent over een beurs tot en met een indoor muziekoptreden of outdoor festival. Geen enkel event is voor ons te klein of te groot. Op elk event waar creatieve (show)verlichting nodig is, gaan wij aan de slag.

Wij bieden steeds een totaalservice, inclusieve opbouw, afbraak én permanentie tijdens het event. Ook het plaatsen van alle nodige trussen nemen we op ons.

Creatieve belichting op maat

Wij werken niet met standaardoplossingen. Elk event verdient een lichtplan op maat. Wij werken een creatief concept uit na een persoonlijke bespreking van je wensen en een analyse van de technische vereisten.

Bij grotere events brengen we altijd eerst een plaatsbezoek en werken we een 3D visual uit. Zo krijg je vooraf een perfect beeld van de volledige belichting op jouw event.

Afbeelding van licht - Lightful Event Solutions

Uitlichting en aankleding van je eventlocatie

Naast de dynamische showverlichting is het licht essentieel voor een sfeervolle aankleding van je eventlocatie. Ook deze statische of dynamische uitlichting nemen we mee in ons totaalconcept. Met een doordachte en creatieve uitlichting zorgen wij in elke ruimte, tent of outdoor locatie voor de juiste beleving.

Onze service voor aankleding van een eventlocatie gaat evenwel nog verder. Wij vertalen het thema van jouw event naar de praktijk met een totaalconcept, inclusief uitlichting, pipe & draping en namaakbeplanting. Meer over onze event support

Programmatie en lichtbediening tijdens je event

Wij staan niet alleen in voor de opbouw en afbraak. Onze lichttechnici staan ook tijdens het event tot je beschikking. Zo zorgen we ervoor dat technisch alles feilloos verloopt. Bij eventuele problemen kunnen we meteen ingrijpen.

Ook de bediening van het licht tijdens het event nemen we op ons. Met onze eigen programmatieconsoles programmeren we de volledige verlichting. Dit gebeurt ofwel vooraf op basis van het technisch ontwerp, ofwel op de locatie zelf.

Outdoor showverlichting zonder afdekhoezen?

Recent investeerden we in spatwaterdichte (IP68) bewegende verlichting voor buiten. Dit betekent dat we outdoor dynamische showverlichting kunnen plaatsen zonder afdekhoezen. Slechts weinig light & sound aanbieders bieden deze ultramoderne toestellen aan.

Ook voor de elektriciteit kunnen we zorgen

Aanvullend op onze totaalservice voor de verlichting op events, kunnen we ook zorgen voor de nodige elektriciteit. Wij plaatsen een stroomaggregaat met voldoende capaciteit en zorgen voor alle bekabeling.

Naast het voeden van alle licht- en geluidsinstallaties kunnen we ook de randelektriciteit voorzien voor de catering, toiletten, koeling, dranktogen, nooduitgangen, parking, toegangen, …. Meer over onze event support.

Enkele realisaties voor licht

Meer realisaties