Afbeelding van Lightful Event Solutions

Van vakantiejob naar eigen zaak

Als zestienjarige was Daan Bogaerts gefascineerd door licht- en geluidstechnieken. Elk jaar als er een fuif in zijn gemeente plaatsvond, ging hij langs om spontaan te helpen. Deze fascinatie mondde uit in een vakantiejob bij een firma in licht- en geluidstechnieken.

De vakantiejob groeide verder uit in een bijberoep waarbij hij stapsgewijs investeerde in eigen geluid- en lichtinstallaties. Kleine fuifjes in de buurt konden op Daan rekenen voor het nodige licht- en geluidsmateriaal. De zaken gingen zo goed dat zijn hoofdbezigheid bij de Bumaco Group stilaan in het gedrang kwam.

Toen Daan zijn probleem voorlegde aan Roel Buelens, CEO van de Bumaco Group, stelde deze voor om samen de volgende stap te zetten: Lightful Event Solutions in de schoot van de Bumaco Group. Begin 2020 werd Lightful Event Solutions opgericht, waarbij er meteen stevig werd geïnvesteerd in de uitbouw van een sterk team en geavanceerde licht- en geluidsinstallaties voor alle soorten events.

Sterk in creatief maatwerk

Lightful Event Solutions is een jong en fris bedrijf in de eventwereld. Wij maken het verschil door de combinatie van een diepgaande technische kennis, een onberispelijke service én creatief maatwerk. Wij werken niet met vaste pakketten of standaardoplossingen.

Voor elk event werken we op maat een creatieve geluids- en lichtoplossing uit die de verwachtingen van de organisator en alle aanwezigen ver overtreft. Tijdens het event blijven onze geluids- en lichttechnici permanent aanwezig zodat alles feilloos verloopt.

Voor dringende opdrachten zijn we 24/24 bereikbaar. Wanneer onze agenda het toelaat, zijn we graag redder in nood voor een snelservice.

Afbeelding van Lightful Event Solutions

Partner van eventbureaus

Wij werken zowel rechtstreeks voor de opdrachtgever als in onderaanneming van eventbureaus. Wij streven met eventbureaus naar een hechte samenwerking op lange termijn. Wij zijn een betrouwbare partner die de gemaakte beloftes stipt en correct nakomt.

Events in heel Vlaanderen

Wij zijn actief in heel Vlaanderen, met bijzondere focus op de regio's rond onze thuisbasis in Rotselaar. Zo gaan wij veelvuldig aan de slag in de omliggende regio's Mechelen, Leuven, Aarschot, Haacht, Boortmeerbeek, Diest, Hasselt,….

Afbeelding van Lightful Event Solutions

Onder de sterke vleugels van de Bumaco Group

Als dochterbedrijf van de Bumaco Group krijgt Lightful Event Solutions alle kansen om te groeien. De Bumaco Group staat in voor het vereiste kapitaal en de nodige administratieve en logistieke ondersteuning. Voortdurend investeren we in nieuw materiaal. Daarnaast beschikt de Bumaco Group over een sterk team van installatiespecialisten. Deze staan ook ter beschikking voor technische uitdagingen op events op vlak van elektriciteit, koeltechnieken en verwarming.